Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012- η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ της ΠΟΙΗΣΗΣ -
Στην Χώρα του Δημόκριτου, του Ηράκλειτου πανούργοι Ρασπουτίνοι εξασκούν παράξενα προσοδοφόρα επαγγέλματα. Πουλάνε τα Νερά της Λίμνης μαζί με τους μαύρους Κύκνους και τα χρυσά Ψάρια δίπλα απ’ τα Στάγειρα του Αριστοτέλη.
Εμπορεύονται την ζώνη της Παναγιάς μαζί με τα γοβάκια σε επικίνδυνους μεσαιωνικά αφελείς. Δρουν ανεξέλεγκτα αδίστακτα συσπειρώνοντας μέσα έξω όλη την αφρόκρεμα της πρωτοπορίας του Σκοταδισμού.
Στην ίδια Χώρα του Θαλή και του Επίκουρου πανούργοι διεφθαρμένοι πολιτικοί με ΄΄βαθιά Φιλοσοφική και Αισθητική Παιδεία’’ οδήγησαν στο χείλος ένα Λαό όχι έξυπνο αλλά πονηρό μέχρι βλακείας που παθητικά ανέχεται…
Στον 21 Αιώνα των Άστρων και της Ολιστικής Επιστήμης αλλά και της Ολοκληρωτικής Απληστίας του Καπιταλισμού που σφίγγει θηλιά Ερπετού γύρω απ’ την σπανιότητα του Πλανήτη ενδεχομένως θα παιχτεί η Επιβίωση της Ανθρωπότητας με άλλους όρους εάν επικρατήσουν οι Κυνικοί . Σε όλα αυτά τι θέση έχει άραγε η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ;
Η Τρομερή Αλήθεια της ΠΟΙΗΣΗΣ
Σημαδεύει σταθερά στο πέρασμα του Χρόνου το Αίνιγμα στον Κρόταφο του Σύμπαντος εκεί όπου δεν θα φθάσει ποτέ κανένας ούτε σαν Φόνος ούτε σαν Ηδονή!
Συγχρόνως σκάβει τον Ταφο ανοίγοντας την Μαύρη Πόρτα.
Παίρνοντας Εκδίκηση για την Ιστορική Ήττα των Αγγέλων
για την Ιστορική Ήττα της Ουτοπίας. Ενώ οι Μαύρες Πόρτες του Στερεώματος των Άστρων παραμένουν Ανοικτές.-
ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-
Ένα διαχρονικό Αριστούργημα καθολικά Όμορφο Βίαιο και Επικίνδυνο όπως όλα τα συγκλονιστικά μαγικά Κείμενα έρχεται όχι να πουλήσει αλλά ν’ αλλάξει τα σάπια Νερά του Εκμαυλισμού. Να δολοφονήσει τον Κυνισμό!
Εικοσιένα χρόνια (1979-2000) δια πυρός και σιδήρου για να γραφτεί από έναν ΄΄ξένο΄΄.
Τον τελευταίο ίσως Αλεξανδρινό Ποιητή και κορυφαίο Ζωγράφο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΙΕΑ.
Δέκα χρόνια (2000-2010) για να τυπωθεί απ’ τις ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ.-
Το βάρος της παρουσίασης θα σηκώσουν οι Ηθοποιοί:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΟΥΤΣΟΣ ΛΥΔΙΑ ΑΛΗΦΡΑΓΚΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΥΝΕΝΤΥ
8 μμ Σάββατο 4 Φλεβάρη 2012 ART GARAGE Σολωμού 13 Εξάρχεια
alexandrosalieasblogspot.com